Met een luisterend oor, geduld en aandacht coach ik op het vlak van persoonlijke en spirituele ontwikkeling; loopbaan en relaties.

Vragen waarbij ik je kan begeleiden:

  • Wat zijn mijn kwaliteiten?
  • Wie ben ik en wie wil ik zijn?
  • Welke richting wil ik op in mijn leven?
  • Hoe ga ik verder in mijn relatie?
  • Wat vind ik belangrijk in mijn loopbaan?
  • Hoe maak ik moeilijke onderwerpen bespreekbaar?

 

Mijn kracht is dat ik in de natuur, die rust en ruimte geeft, een veilige omgeving creëer waardoor jij op een andere manier naar jezelf kan leren kijken. De natuurlijke omgeving is daarbij een spiegel voor wat er in jezelf omgaat. Als gediplomeerd Outdoor Life Coach gebruik ik verschillende werkvormen. Inspiratie haal ik uit kennis, gevoel en intuïtie.

 

Met veel plezier coach ik door heel Nederland in verschillende natuurgebieden. Ook coach ik online en uiteraard gebruik ik daarbij de natuur. 

 

Stotteren

Stotteren kan onzeker maken en angst geven. Doordat ik zelf stotter kan ik goed luisteren. Mijn individuele coaching kenmerkt zich door inlevingsvermogen en ervaringskennis. Het feit dat ik stotter roept vrijwel altijd bij de ander iets op waardoor ik een diepere laag bij die ander weet te raken. Wie kampt met angst(en), onzekerheid of gebrek aan zelfvertrouwen vindt in de natuur met mijn coaching een weg naar kracht.

 

Locaties

 

Locatie 1 Hengelo (Lonnekermeer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie 2 Enschede (Hof Espelo)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie 3 Enschede (Van Heekpark)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten

 

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. In een uur tijd maak je kennis met mij en mijn werkwijze. Daarna kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek en bespreken hoe en waar je gecoacht wilt worden. Meestal kunnen we in vier coachgesprekken al veel bereiken, maar dit gaat altijd in overleg.

Mijn uurprijs is 85 Euro, incl. BTW. Ik bied ook pakketkorting aan: voor 375 Euro begeleid ik je in 4 sessies van 1,5 uur (inclusief 1 intakegesprek).

Mocht de prijs een probleem zijn, neem dan toch contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden. Ook via een werkgever of uitkeringsinstantie zijn er soms mogelijkheden om van mijn dienstverlening gebruik te maken.

 

Natuurcoaching